4 ruimtes voor u beschikbaar

* Kleine Vergaderruimte

voor max. 8 personen

 Onze kleine vergaderruimte biedt ruimte aan maximaal 8 personen en is voorzien van een HDMI-tv scherm, flipover en geluidsinstallatie.  Lekker licht met een fijn uitzicht over de weilanden.

* grote Vergaderruimte

voor max. 30 personen

Onze grote vergaderruimte biedt ruimte tot 30 personen, afhankelijk van de gewenste opstelling van stoelen en tafels. Deze mooie en praktische ruimte is erg licht en standaard voorzien van beamer met scherm, flip-overs, geluidsinstallatie en Wifi. 

 

* De tuinkamer met een geweldig uitzicht

voor max 10 personen

Onze tuinkamer is een hele fijne, sfeervolle ruimte met een geweldig uitzicht over de weilanden. Deze ruimte beschikt over een houtkachel, bar, HDMI-tv en flipover. Zomers kunnen de schuifdeuren open en loopt u zo het ruime terras op. Er is ruimte voor maximaal 10-12 personen, maar ook met 2 of 3 personen zit je heel knus in deze mooie ruimte. 

* Ontvangstruimte met open haard en bar

voor max. 50 personen

De sfeervolle ontvangstruimte beneden heeft een gezellige zithoek met houtkachel, een gezellige bar en is de ruimte waar ontvangst, lunch, borrel of diner plaats vindt. Bij mooi weer gaan de openslaande deuren open en kun je vanaf het terras heerlijk genieten van het uitzicht op de weilanden met koeien of paarden.