Bed & Breakfast

in en rondom Abcoude

Bij ons in de buurt zijn en veel mogelijkheden om te overnachten. Bij deze een greep uit de vele mogelijkheden:

 

Anna's Hoeve, Gein Zuid 23 in Abcoude

Een bijzondere kruisboerderij uit 1860 aan het idyllische riviertje het Gein in Abcoude. De boerderij is in ere en stijl volledig gerestaureerd naar hedendaagse luxe. Geschikt voor 8 tot 12 personen met vier slaapkamers, met eigen douche en whirlpool ligbad, een keuken met panorama view, een woonkamer en een opkamer. 

 

Boutique Hotel de Witte Dame, Stationsplein 3 in Abcoude

 

Ontwaak in één van onze unieke kamers in een rustige omgeving met prachtig uitzicht. De Witte Dame beschikt over moderne tweepersoonskamers, een aantal luxe suites en private suites met een eigen terras. 

Hotel Abbey, Amsterdamsestraatweg 3 in Abcoude

Midden in het dorp Abcoude ligt dit goed verzorgde hotel met eigen restaurant. 

Mondriaan molen, Gein Zuid 14 in Abcoude

 

Slapen in een echte molen!! Dat is pas Hollands...

Mondriaanmolen, a real Windmill close to Amsterdam ligt in Abcoude, op slechts 250 meter van vergaderlocatie Buitengein en biedt accommodatie met uitzicht op de weilanden met koeien, gratis WiFi en gratis privéparkeergelegenheid. Het vakantiehuis is voorzien van 3 slaapkamers, 1 badkamer, beddengoed, handdoeken, een flatscreen-tv met satellietzenders, een eethoek, een volledig uitgeruste keuken en een terras met uitzicht op de rivier.

B&B Geinlust, Gein Noord 23 in Abcoude

Deze nieuwe B & B is een oase van rust en gastvrijheid in het prachtige Abcoude.  Gelegen te midden van weelderige groene velden en kronkelende waterwegen,  biedt deze charmante B & B een heerlijk plek voor een onvergetelijk verblijf.