workshop schapen drijven

Teambuilding & leiderschap

Een originele teambuildingactiviteit, heerlijk buiten in de natuur

 

Tijdens de workshop Schapendrijven krijg je op ludieke wijze inzicht in jouw eigen gedrag en dat van jouw team. De schapen vormen hierin de spiegel. Afhankelijk van de doelstelling van uw bijeenkomst kunnen thema's als samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie centraal staan. Met mooie metaforen leggen jullie de link naar jullie team. De workshop geeft inzicht en inspiratie, maar ook zeker energie! 

 

Wat kunt u verwachten van deze workshop? 

 

Door middel van diverse opdrachten brengt u samen de schapen in beweging. We beginnen eenvoudig, maar gedurende de workshop worden de oefeningen steeds uitdagender. Na een interactieve uitleg is het de vraag wie er goed heeft opgelet en het in zich heeft om een goede schapendrijver te worden. 

 

Uw team krijgt de opdracht om de schapen over een uitdagend parcours te leiden. Dat lukt alleen met een goede samenwerking binnen het team. 

 

Ook krijgt u een kijkje in de bijzondere sport 'Schapendrijven met Border Collies'. Daarbij laten we zien hoe de honden geselecteerd worden en hoe ze getraind worden. Een ware inspiratiebron die bijzondere inzichten geeft om mee te nemen op de werkvloer. Tot slot eindigt de workshop met een uniek finalespel.